22 abril 2009

Sant Jordi al Gòtic


IMAGINE BOOK
Segona exposició internacional e itinerant de “edició d’autor” i “artística” del llibre de la Associació Ilde i coordinada per Elisa Pellacani.
Una exposició de llibres d’artista en la Diada de Sant Jordi, a la Plaça Sant Just de Barcelona, rebatejada per un dia com Plaça dels llibres imaginats, amb edicions úniques i la participació d’artistes europeos en un recorregut de la imaginació que es transforma en ....llibre.
L’associació d’artistes del llibre Ilde, presenta l’exposició “Imagine book”, que es proposa la trobada entre les diverses realits artístiques i de comunicació pròpies del libro d’autor. “Tornant a proposar – com escriu Elisa Pellacani en la seva introducció del catàlag - el “llibre d’autor” com mitjà de recerca artística i educació visual complerta”, i es presentarà a la Plaza Sant Just en la Diada de Sant Jordi, el proper 23 d’abril. De les 12 a les 19 hores, la íntima i gótica plaça acullirà, junt a l’exposició de manufactes, als artistes, artesans, autors i petites editorials que participen a l’event presentant les seves obres i els més variats aspectes de “fer un llibre”: des dels telers de Carmen Garcia de Mora, fins a les màquines per imprimir inventades per Claude Marzotto, les edicions numerades d’ Emilio Sdun i la Prensa Cicuta i també l’instal.lació per un projecte ambiental de Diego Bisso.
L’exposició de les obres inèdites i que han paticipat a la selecció, s’instal.larà en el mateix Centre Cívic Pati Llimona i es podrà visitar fins el 15 de maig.
“Imagine book”, és també un llibre, publicat per l’editorial italiana Consulta, librieprogetti. El llibre es presentarà el mateix dia 23 d’abril en una edició especial de 500 ejemplars als que s’afageix el cd inèdit de “Lili after Garrett”, i una edició de 100 ejemplars numerats amb obres originals de cinc artistes.
No us ho perdeu!!
...

No hay comentarios: