11 abril 2011

Arts Libris 2011

Ombres de Lluna, de Maria Pujol y Hélène Genvrin, 2o11.

Arts Libris 2011
Del 14 al 17 de abril, en el centro Arts Santa Mònica, la Rambla 7, Barcelona.

Estaré presente en el stand 49 junto al colectivo Un Més Un, y en el stand 31 de la galeria Setba Zona d'Art con el libro Ombres de Lluna.

Arts Libris és un projecte organitzat per Arts Santa Mònica, Raiña Lupa i Fundació Comunicació Gràfica que, amb l’objectiu de promoure i divulgar l’edició d’autor en l’entorn de l’art i l’experimentació gràfica; pretén ser un punt de trobada per a professionals i afeccionats, productors i col·leccionistes en l’entorn del dia de Sant Jordi.
El llibre d’autor té multitud de facetes, possibilitats i resultats, però hi ha una sèrie de valors que els agrupen: entendre el llibre com una peça d’art o d’experimentació gràfica, la cura en les edicions, l’elecció de papers, enquadernats, etc. Al mateix temps, a l’anteposar la qualitat a l’ interès comercial i el contacte directe amb el comprador es genera un col·lectiu a mig camí de l’art, l’artesania, el disseny, les arts gràfiques i l’enquadernació. De la mateixa manera és un sector productiu i interessant, que a Catalunya té una llarguíssima tradició i influència. Arts Libris és un punt de trobada per a professionals i curiosos, amb petites exposicions, taules rodones, conferències, tallers i presentacions de llibres. Durant els quatre dies de la trobada, Arts Santa Mònica serà un espai d’activitat permanent, trobades de passadís, que amb els anys, pretén, convertir-se en una cita important per al sector. Arts Libris pren forma en l’encreuament entre un mercat, unes exposicions i un mini-congrés.

Toda la programación aquí.

Horarios : jueves de 17h a 21h, viernes de 14h a 21h, sábado y domingo de 11h a 19h.


No hay comentarios: