25 octubre 2009

Como pedro por mi casa



organitzat per Julia Pelletier, en la Cripta de la llibreria La Central del Raval, c/Elisabets 6, Barcelona. Del 2 al 7 de novembre 2009 de 10:30 a 20:00.

"Como Pedro por mi casa" és un festival internacional de llibres il·lustrats que té com a nexe comú entre els seus participants la manca de prejudicis en el moment d'utilitzar el dibuix, la pintura o la il·lustració per narrar. Les úniques premises són la qualitat del treball i la seva novetat, podent així disfrutar dels seus múltiples formats: llibres il·lustrats, fanzines, llibres-objecte, novel·les gràfiques, llibres d'artista... Durant sis dies, obres provinents de realitats tan diferents com Suïssa, Mèxic, el Japó, Anglaterra o l'Iran compartiran espai davant la mirada d'un públic que s'acostarà a veure, tocar i llegir aquestes obres en un entorn que recrearà el saló d'una casa particular. "Como pedro por mi casa" aposta per la curiositat de conèixer formes diferents, allunyades o poc usuals d'explicar la realitat, i per la divulgació de la voluntat de celebrar-les i compartir-les junts.

La mostra té lloc cada any a la llibreria la Central del Raval de Barcelona i està dedicada íntegrament als llibres il·lustrats per adults.

Conferències

-Adeline Da Costa, il·lustradora francesa: dilluns 2 de novembre a les 19:00.

-Yuly Rodríguez, coleccionista-editora-distribuidora de Zebrabooks: dijous 6 de novembre a les 19:00.

més info a info@juliapelletier.com

...

No hay comentarios: