30 octubre 2009


Convocatòria
Metamorfosis del llibre 1.0
exposició de llibres d'artista
data límit de participació: 23 de novembre del 2009
...
Metamorfosis del llibre és un projecte expositiu constituït per diverses exposicions: Metamorfosis del llibre 1.0, Metamorfosis del llibre 2.0, Metamorfosis del llibre 3.0 i Metamorfosis del llibre 4.0...
El títol de metamorfosis té a veure amb les transformacions que pot tenir un llibre d’artista o llibre objecte. En certa manera és com quan del cuc de seda, amb les diferents metamorfosis, acaba essent una papallona. Per això l’exposició i es farà per etapes, en diverses exposicions i espais expositius. D’aquí, que hi hagi diferents versions: 1.0, 2.0...
L’objectiu primordial d’aquestes metamorfosis serà homenatjar el llibre d’artista i el llibre objecte. Donat que hi ha diverses definicions per a aquests tipus de llibres, entendrem per a llibre d’artista l’obra d’art que pren com a suport el llibre i el llibre objecte el que pren com a concepte el llibre.
La primera exposició, Metamorfosis del llibre 1.0, tindrà com a seu la Universitat de Cantàbria, a Santander. Les altres versions de metamorfosis del llibre tindran seus diferents. És per això que per a cadascuna de les exposicions s’obrirà una convocatòria de bases específica, que serà anunciada amb suficient anticipació. La darrera exposició es farà al mes d’abril a la Cripta del FAD, a Barcelona. Les altres exposicions anterior es faran entre el mesos de gener i abril.
En aquestes exposicions es pretén reflexionar sobre els límits del llibre per a transformar-se, amb la intervenció d’una mirada artística i artesana, en una altra cosa diferent, plena de sorpreses, en un llibre on les idees prenen cos en un altre cos, sense perdre la seva essència com a llibre; receptacle de cultura i coneixement. L’objectiu fonamental d’aquest projecte és el de jugar amb les infinites metamorfosis que pot tenir el llibre.
...
Important! Per a poder presentar la teva obra es necessàri ser soci del A-FAD (participació gratuïta). Si vols informació sobre com fer-te soci o per rebre les bases de la convocatòria, pots enviar un mail a info@a-fad.org, trucar al 93 443 75 20, o pasar per la oficina a la Plaça dels Àngels, 5-6, Barcelona.
...

No hay comentarios: